Mijn acties

Iedereen heeft zijn eigen manier van actie voeren, en zo heb ik eigen manier van actievoeren gevonden. Dit wil ik doen op een manier waarin ik mijzelf kan blijven, ik wil dit op een manier doen die iedereen mij begrijpt, dus gewoon kort en krachtig met simpele en eenvoudige woorden.

“MY WORDS HAVE POWER”

Openbaar spreken (buiten), politiek spreken (Speaker`s Corner) en in zalen (conferenties) spreken, dit gaat een mooie uitdaging worden.

Onderzoeken doen of alles wel op een rechtvaardige, gelijkwaardige en eerlijke manier gebeurd, Want wie is er niet van mening alles een normale manier gebeurd?

Waarin niet alleen maar dezelfde mensen hun woord doen, afwisselend al dus regelmaat speelt bij een grote rol in de media - wereld. Daarom wil ik iedereen vragen of zijn / haar onderwerp of idee te e-mailen, zodat ik dit als onderwerp bespreekbaar kan maken.

"Mijn droom..."

“Een droom van iedere burger met een handicap en of een lichamelijke of verstandelijke beperking, mensen een uitkering, werkeloze mensen, met een chronische of psychische-ziekten, borderline of autisme, slecht – horende of doven, slecht – zienden of blinden,mensen met een andere ziekte, mensen onder de 1.50 meter – mensen en de arme mensen binnen ons Nederland”.

Dat er een dag zal komen dat deze burgers in vrede zullen leven en de ware betekenis van mijn motto “Samen leven, wonen en werken in een eerlijkere, gezondere en een betere samenleving” zal naleven. Mijn mening over de volgende waarheden zijn vanzelfsprekend: dat alle burgers gelijk zijn geschapen, wij zijn allemaal mensen met gevoel, met sterke en wakke kanten. Een droom, dat er een dag zal komen dat er in Nederland, Europa en de rest van onze wereld, alle burgers aan mijn tafel van eerlijkheid, rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid zullen schuiven en één taal zullen spreken, dat is de taal die iedereen verstaat van duidelijkheid, eenvoudigheid, gelijkheid en eerlijkheid zodat wij met ons allen in elkaars ogen kunnen kijken, naar elkaar luisteren en elkaar begrijpen! Een droom, dat binnen ons land, de zorg (ook de chronische – zieken en psychische – zorg), woon – werkgelegenheid die worden verstikt worden door onrecht en niet serieus gevoelen nomen worden, zullen veranderen in een oase van gelijkwaardigheid, tevredenheid, vrijheid, gerechtigheid en rechtvaardigheid en in een betere gezondheid (dus ook voor vrouwen en kinderen!) moeten verder kunnen leven! Een droom, dat er een dag zal komen dat deze samenleving in ons land, Europa en in de rest van onze wereld zal leven, waar men niet beoordeeld wordt op hun geslacht, intelligentie- niveau, wel of geen ervaring, mening, uiterlijk, leeftijd, met een laag of hoog inkomen, maar men moet beoordeeld worden naar de waarde van zijn/haar karakter. Dit is een droom dat een minuut, uur, vandaag, morgen, volgende week, volgende maand, volgend jaar, over 10 jaar, over 50 jaar en de rest van ons leven zal duren en de mensen die na ons komen ook een leven met eerlijke, gelijkwaardige, rechtvaardige en respectvolle kansen verdienen, dat is waar iedere burger binnen Nederland, Europa en de rest van onze wereld van droomt!”