Onderzoeken

Om meer weten te komen in wat ik zou willen bereiken, ga ik eerst onderzoek doen door met mensen te praten, over wat, hoe, waar en waarom zij de wereld anders zouden willen zien, en wanneer en waarmee wij dit samen met ons allen iets kunnen veranderen door nieuwe manier van actie kunnen voeren, want mensen kunnen we niet veranderen, wij kunnen wel de mensen van gedachten laten veranderen en te overtuigen, dit doe ik natuurlijk op een positieve manier, want daarmee bereiken wij het meest, vind u ook niet?

Onderzoek in het burgerlijk-leven, wat zijn hun wensen?

Onderzoek naar wensen bij mensen met een handicap en of een lichamelijke of verstandelijke beperking

Onderzoek op sociale werkplaatsen

Zijn wij met ons allen echt wel zo tevreden?
Ik geloof daar helemaal niets van, want anders zouden wij niet gaan staken of protesteren toch? In sommige werk - factoren horen we heel veel mensen staken of protesteren en bij sommige factoren bij wie de inkomsten erg laag zijn, horen wij helemaal niets, terwijl sommige mensen het helemaal niet gemakkelijk hebben in hun leven. Daarom is dit mijn reden om toch eens te onderzoeken wat iedereen nou echt zou willen.

Van deze bevolking groep hoort u eigenlijk te weinig van, daarom wil ik acties voeren en opkomen voor deze mensen, en daarom start ik onderzoeken of deze mensen echt wel tevreden zijn met onze manier van leven in deze tijd van ons leven.

Is dit eigenlijk echt wel een sociale werkplaats? Of kunnen we kunnen het aanvinken als (a)sociale - werkplaats? Daarom wil ik een kijk nemen of de werkomstandigheden, werkvloeren, werknemers, chefs, afdeling-chefs en doorstroom - consulenten en arbo -artsen goed behandeld worden, op een veilige, sociale wijze, want er gaan verhalen rond in de media, dat op zorg - en sociale instellingen en werk plaatsen lang niet zo veilig en eerlijk is dan het lijkt of juist misschien erger is dan het lijkt…