TV - Shows

U ziet het vast wel op tv, altijd dezelfde mensen die uitgenodigd worden voor een tv programma, of altijd de interessante programma`s die laat uitgezonden worden. Of die vervelende reclames die uw aandacht verstoren? Daarom wil ik graag tv - programma`s organiseren zonder reclames, zonder late tijd stippen en toch met educatieve onderwerpen presenteren. Wilt u hier aan meehelpen? OF sponsoren?
Dat kan, met uw ideeën en meningen bent van harte welkom!

Bank - zaken

Praten rond de tafel

Nieuws tafel

Wilt u een kopje thee, met een koekje erbij? Dan praten wij samen hoe uw dagelijks leven leid. Samen gezellig op de bank in de woonkamer, gewoon lekker Face - tot - Face met gelijke gevoelens!

De tafel van “I HAVE A DREAM” Praten op gelijkwaardige hoogte, van hoog - politicussen naar zeer arme mensen ook mensen met een lichamelijk of verstandelijke beperking. Wij staan niet naast elkaar maar wij staan tegenover elkaar, zodat we elkaar met een gelijkwaardig, rechtvaardig en eerlijk gevoel elkaar in de ogen kunnen kijken, zodat iedereen het gevoel heeft dat zij serieus genomen.

Wat zou u doen, als u de baas was van het journaal? Als ik de baas zou zijn van het journaal, hield ik de media en de wereld liever positiever! Minder negativiteit, meer duidelijkheid en vooral eenvoudigheid, zodat iedereen het nieuws van onze wereld begrijpt! Hierdoor kunnen we er al voor zorgen dat er minder misverstanden komen, minder haat - zaaiers, minder maatschappelijke geschillen!

“Volg altijd je gevoel. Dat is wanneer de meest wijze beslissingen worden genomen"

- Operah Winfrey -