Beloven, beloven, maar niets nakomen! Kent u dit ook?

Gepubliceerd op 6 juli 2019 om 10:53

Lieve mensen

Teveel beloven, te makkelijk 'ja' zeggen , toezeggingen doen waar je later spijt van hebt: veel mensen hebben hier last van. Echt last, want je kunt er behoorlijk door in tijdnood en stress komen.

Er zijn diverse oorzaken van het feit dat we te veel beloven. Wanneer we die redenen kennen, wordt het makkelijker om 'nee' te zeggen. Daarnaast zijn er een aantal tips die je bij mij op kunt volgen, die je kunnen helpen om minder snel beloftes te doen of gewoon niets beloven en gewoon doen.

Loze beloftes zijn ook een vorm van tijd verspilling en uw vertrouwen kwijt raken zowel in een persoonlijk leven, burgerlijk - leven als in de politieke - wereld, op deze manier hebben geen mensen dan ook geen interesse meer in elkaar, en dan vinden we het gek dat niemand meer ergens interesse in heeft, maar ja we doen het allemaal zelf, we maken het er ook niet aantrekkelijker en blijven in onze oude gewende leventje hangen, we willen wel verandering zien maar niets doen en dus wachten tot er van zelf iets verandert? Ik niet, daarom sta ik op! Doet u ook met mij mee? 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.