Mijn geloof voor een nieuw socialisme

Ik geloof dat er een toekomst bestaat, waarin men elkaar niet haat, waarin men elkaar eert en lief heeft. Een wereld waarin men elkaar als gelijke ziet, van grote leiders tot zeer arme mensen een wereld waarin elkaars ideeën, meningen, speculaties en keuzes geaccepteerd en gerespecteerd worden. Een wereld waarin men geloofd waarin ruzie, geweld, vernieling, oorlog-voeren en moorden -plegen geen nut meer heeft, want wij moeten met ons allen ermee doen, met wat er van ons over gebleven is... Wij hebben elkaar genoeg pijn gedaan. Daarom word het tijd om het verleden los te laten en in een wereld te gaan geloven waarin wij op een andere manier met onze toekomst verder gaan. Een toekomst waarin: Rust, reinheid, regelmaat, schoonheid in uw hart, vrede, dankbaarheid, gelijkheid, vrijheid, veiligheid, rechtvaardigheid, oprechtheid, eerlijkheid en duurzaamheid dat vanuit uw hart meetelt. daarom vraag ik u zo duurzaam mogelijk te zijn, duurzaamheid zit niet in uw hoofd of geld, deze duurzaamheid komt vanuit uw hart, geloofd u ook in deze duurzaamheid? Geloofd u dat er een toekomst in deze wereld bestaat, dat u straks met uw ziel een eerlijkere stem kunt uitbrengen tijdens de nieuwe politieke verkiezingen? en met uw ziel weet waarop u stemt en waarom u in een van deze politieke organisaties geloofd? Daarom wil ik deze boodschap aan u vertellen: dat u kan en mag geloven in een nieuwe toekomstige politieke organisatie
"Nieuw Socialisme" die verbinding maakt met uw ziel en warmte, liefde, vertrouwen en licht geeft voor uw toekomst, want geloven doen we allemaal op ieders eigen manier en niet meer via andere mensen die vooral met misbruik, mishandeling, geweld, haat zaaien en moord te maken hebben, want dit soort geloof is uitermate: RESPECTLOOS, ONMENSELIJK, NARCISTISCH, ONGELOOFWAARDIG en TABOE! waar geen waarde aan te hechten valt, kortom een zinkend schip. Want ik geloof dat er geen enkele geloof bestaat dat leid naar: RUZIE, RACISME, DISCRIMINATIE, NARCISME OF OORLOG en dus is er ook geen reden is om daar nog in te blijven geloven, want niets zou mooier zijn, als er een wereld zou zijn waar mensen niet meer hoeven te bidden voor VREDE, GELIJKHEID, VRIJHEID, GERECHTIGHEID, RECHTVAARDIGHEID voor wat er al is bereikt!
niet alleen op lokaal gebied, maar ook op landelijk, Europees en Internationaal gebied en in ieders hart en ziel. Mijn vraag is wanneer en gaat u hierin geloven?

NIET OMDAT HET MOET, MAAR OMDAT HET KAN!

 

Ik ben niet meer wie ik was, die alles deed wat andere van mij verwachte

Vanaf nu doe ik wat ik zelf wil, ik luister naar mijzelf , ik volg mijn hart en maak een nieuwe start!

Dus als je tegen mij zegt, je bent veranderd...

Dan zeg ik nee, ik ben gewoon gestopt met leven zoals anderen dat zou willen!

Vertrouw altijd jezelf, vecht altijd voor jezelf, verlies nooit jezelf, blijf altijd in je zelf geloven!

doe daarom geen dingen die je zelf niet zou willen doen, vooral voor een ander niet!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.