Raad van Inclusie Agenda

Met het opbouwen van De Raad voor Inclusie – Agenda is de bedoeling dat alle afgevaardigde met of zonder een handicap en of een lichamelijke of verstandelijke beperking van een Gemeente – bestuur zich aanschuift bij de nieuw Raad – voor Inclusie – Agenda. In ons land bestaan er op dit moment 355 gemeentes, het daarom zeer belangrijk dat deze Inclusie – Agenda punten net zoveel aandacht krijgen als de andere belangende zaken in de Gemeente – Raadsvergaderingen. Met deze nieuwe idee ga ik binnenkort bespreken met een van de wethouders in de Gemeente waarin ik zelf woon, met dit plan begin ik lokaal en breid uit als er succes volgt naar Landelijk, Europees en Internationaal uiteraard, en wie er aan mee wil werken is van harte welkom.

Graag wil ik wel proberen te bereiken met deze Raad, zodra de mensen bij mij aan tafel schuiven en dat deze tafel u het gevoel geeft dat iedereen gelijk geschapen is, dus de tafel van eerlijkheid, gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid en dat er dan ook één taal word gesproken, dit is de taal van duidelijkheid en eenvoudigheid zodat iedereen kan luisteren en begrijpen wat er gezegd word.

Zo creëren we een nieuw begin voor eerlijke, gelijkwaardige en rechtvaardige inclusieve samenleving waarin wij allemaal liefde, warmte en licht voelen voor een nieuwe toekomst.