RUST

De bekende 3-regels van het heersen in het burgerlijk-leven: RUST, REINHEID & REGELMAAT. “Alle mensen hebben duidelijkheid nodig. Daar waar ze die niet krijgen, neigt het wat mij betreft naar burger – mishandeling. In ons leven mag het daarom schuren in het belang van de ontwikkeling voor iedere burger, zolang het respectvol blijft. Waar wrijving is, is warmte. Schreeuwen tegen elkaar, slaan, discrimineren, haat – zaaien, aanzetten tot ruzie – maken en cynisme zijn uit den boze. Maar duidelijkheid geven, geeft rust.”


Nita zegt dat ze ondanks alles een toch een positieve toekomst bied, voor alle burgers binnen de Gemeente Duiven, waarin RUST, REINHEID & REGELMAAT een grote rol speelt binnen de gemeente en zowel in het burgerlijk – leven als in de politieke wereld. “Niemand wil terug naar het verleden kijken, maar toch doen we dit nog steeds en toch je ziet nu dat mensen heel veel behoefte hebben aan richting en vastigheid. Je hebt vandaag de dag kuddes met losgeslagen schapen zonder herder. Als die hun richting vinden, dan zal er een gelijkwaardige, rechtvaardige, eerlijkere, gezondere, positieve, gezondere en een betere manier van leiden in de volgende generaties een duidelijk andere richting zichtbaar worden. En daar kunnen we met ons allen maar beter van worden.” Een herder hoeft niet altijd slecht of een dictator te zijn om hun gemeente, provincie of land te kunnen leiden. Maar helaas denken daar heel veel mensen anders over, daarom zou het mooi zijn als er iemand op zou staan die verandering kan brengen waar hij /zij liefde en verzoening zou kunnen heersen? Daar worden de burgers veel rustiger en tevreden van, in plaats van groot spraak in de media – wereld te gooien en toch andere kant opgaan en de burgers dingen beloven terwijl zij toch al weten dat men hun woord niet nakomt? Wie vind dit niet?

“Daarom ook meer rust in de politieke-wereld, voor mensen met een handicap en of een lichamelijke of verstandelijke beperking zodat zij ook een eerlijkere kans krijgt binnen de politiek”

Zit u eindelijk lekker tv kijken, u bent lekker ver in de film en ineens word u weer eens gestoord en overladen met de eindeloze en door de meest irritante reclames, dit moet ook veranderen vind u ook niet? Want minder reclame geeft ook meer rust in uw hoofd en omgeving!


"In de media wereld word bijna altijd zo op een manier gesproken, zodat het bij de mensen heel dringend over of binnenkomt, maar vaak lijkt het meer dan wat het werkelijk is, helaas laten veel mensen zich misleiden. Ook als we bijvoorbeeld reageren op bepaalde dingen zoals op websites, dan krijg je helemaal niets te horen van de des betreffende persoon. Dan kunt wel fluiten naar uw product of dienst die u graag gehad zou willen hebben, en de bedrijven raken op deze manier ook hun klanten kwijt. Ik wil hier graag verandering in brengen. Wilt u ook meer duidelijkheid in de media-wereld?"