5: Media:

Gepubliceerd op 2 december 2019 14:58

Hoe minder media om ons heen, hoe meer rust iedereen heeft, hoe minder ruzie iedereen met elkaar heeft, meer waarheid in ons leven, veel van de media is 5% waar, en dat is jammer. Terwijl iets kleins is, word groot gemaakt, wat eigenlijk weinig van voorstelt.

Ook tussen programma`s en films is er veel te veel reclame, het geeft zoveel druk in je hoofd dat je het programma of de film in het eerste stuk alweer vergeten bent over het over ging.

Ook de mobiele eenheid is een behoorlijke obsessie geworden, wat jammer van de uitvinding, het haalt de socialisatie uit ieders hart. Ook doen we elkaar veel pijn via de media, dit moet stoppen! Wie doet er met mij mee? De kleine lettertjes moet grote letters worden, hier komen ook veel problemen door, omdat men maar half teksten leest en begrijpt. En ik weet dat het vergezocht is, maar ook discriminatie is een deel van negatieve reclame, met voor beeld als “Opleidingen voor alleen maar voor hoogopgeleiden”of verzekeringen” Zo kan ik nog veel meer voorbeelden opnoemen. Ook tijdens de verkiezingen gaan er andere dingen rond in ons Nederland dan wat er in onze stem – wijzer of debatten worden verteld, ook vinden veel mensen de stemwijzer erg moeilijk verwoord, en voor mensen met een verstandelijke – beperking is het veel te ingewikkeld, dit leid naar oneerlijke verkiezingen, want wie eerlijke verkiezingen wil, zal de Nederlandse taal moeten vereenvoudigen en zorgen dat de mensen met een verstandelijke – beperking ook een kans moeten geven! Een eerlijke stem dat recht uit van iemands hart komt. Stem daarom op mij onbeperkt!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.