Mijn projecten

Hier ziet u welke projecten in werking zet, dit zijn mijn eerste belangrijke onderwerpen, want niet is belangrijker dan een duidelijke, sociale en een rustige wereld voor iedereen die op deze aarde leeft. Ik sta op voor minder misverstanden en mis-communicatie! Met dit als eerste kunt u uw omgeving al een stuk verbeteren! Maar ik ga laten zien hoe ik dit aan ga pakken.

Ik ga op reis en ik neem een ticket, om in te kunnen stappen naar een wereld waarin iedereen in dezelfde trein zit, deze trein reist naar een begrijpbare wereld, waarin iedereen voor elkaar de tijd neemt om naar elkaar te luisteren en begrepen word, en even stil te staan voor mensen die niet met de andere snelle treinen mee kunnen reizen.

Weg uit ijstijd - politieke - wereld?
Het word tijd voor een nieuwe verbinding tussen het burgerlijk - leven en de ijskoude politieke wereld, waarin liefde, warmte en een licht voor onze toekomst een rol speelt en aantrekkelijker word voor de jeugd, want zij bepalen onze toekomst. Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat er RUST, REINHEID & REGELMAAT heerst, want waar dit heerst, heerst ORDE! Hoe denkt u hierover?

Bij mij gaat het niet om het uiterlijk, ras, kleur, meningen, speculaties, leuzen, haat - zaaiers of geruchten. Het gaat erom hoe u bent, want het karakter van u, bepaald het oordeel over u. De reden waarom ik u dit thema voorleg is, omdat ik het belangrijk vind, dat ook andere kanten bekeken worden van de discriminatie.
Wij doen elkaar altijd zoveel veel pijn, terwijl dit eigenlijk helemaal niet nodig is, terwijl dit toch door blijft gaan…